Portfolio.

Een selectie van projecten waar ik aan gewerkt heb en natuurlijk heel trots op ben!

SkinMedix

Ontwerp voor verschillende advertenties voor SkinMedix. Zij zijn gespecialiseerd in behandelingen voor de verbetering van de huid.

Bekijk project

Boompje voor Thuis

Ontwikkeling en ontwerp van een nieuwe webshop voor Boompje voor Thuis. Zeer clean en duidelijke structuur en voorzien van verschillend extra’s.

Bekijk de website

Green Energy Company

Redesign en herbouwen van hun bestaande website. De website in een nieuw en modern jasje steken, waarmee ze nog jaren door kunnen.

Bekijk de website

TalentTester

Ontwerp en bouw van een gloednieuwe website voor TalentTester. Clean en modern design, wat perfect aansluit bij het werk waar TalentTester voor staat.

Bekijk de website

Slotenmaker112

Ontwikkeling van een nieuwe website in WordPress voor Slotenmaker112. Naast de website ook de ontwikkeling voor het logo en huisstijl gedaan.

Bekijk de website

TSG Charge

TSG staat vooral bekend om hun tankstation installaties. Daarnaast richten ze zich op laadpaal oplossingen voor elektrisch rijden. Trots om hiervoor de website te mogen ontwikkelen.

Bekijk de website

NSYNC

Design en uitvoering voor de website van NSYNC. Zij specialiseren zich in het ontwikkelen van apps voor werkplekken bij bedrijven.

Bekijk de website

MYSC

Ontwerp van verschillende banners en advertenties voor online parfumerie MYSC. Een zeer eigen, luxe en kleurrijke uitstraling.

Bekijk project

WHAT CAN I DO NEXT?

LET’S WORK.

CONTACT.

Meer weten of zomaar een vraag? Neem gerust contact met mij op

alain-wolffenbuttel-solutiodesign

Couperusstraat 74
9721 JH Groningen

T: 06 5261 4872
E: info@solutiodesign.nl